ΠΡΟΦΙΛ

Τα βιβλιοπωλεία ΠΟΘΗΤΟΣ είναι ελληνική αλυσίδα βιβλιοπωλείων και δραστηριοποιούνται στην πώληση βιβλίων που καλύπτουν όλο το φάσμα ηλικιών του αναγνωστικού κοινού. Το 2022 συμπλήρωσαν 38 χρόνια λειτουργίας και παραμένουν πρώτα στην προτίμηση των αναγνωστών.

DSC4875
DSC4875

ΙΣΤΟΡΙΑ

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1984 από τον κο. Σταύρο Ποθητό και για τρίτη γενιά συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της έχοντας εξελιχθεί στη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα βιβλιοπωλείων στην Ελλάδα. Η φερεγγυότητα, η ευσυνειδησία, το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό, καθώς και οι μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα, τής προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.

DSC4875

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας και να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και τους χώρους μας δείχνοντας την αγάπη μας για το βιβλίο και κάνοντας τα βιβλιοπωλεία μας ένα χώρο διάδοσης ιδεών και γνώσεων. Η πραγματοποίηση των προσδοκιών των πελατών μας είναι ένα διαρκές στοίχημα και με την υποστήριξή σας θα συνεχίσουμε να το κερδίζουμε!

DSC4875