Πληροφορiες Παραγγελιών

Τρόποι Αποστολής:

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω του δικτύου καταστημάτων της Easy Mail. Δυστυχώς δεν πραγματοποιούνται αποστολές εκτός Ελλάδος. Εάν επιθυμείτε παραλαβή των προϊόντων σας με διαφορετικό μέσο παρακαλούμε επικοινωνήστε στο παρακάτω e-mail: info@pothitos.com

Τρόποι Πληρωμής 

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε από τους εξής τρόπους: 

  1. Αντικαταβολή: Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας.
  2. Χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας (με σήμανση: Visa, MasterCard)
  3. Τραπεζική κατάθεση: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ενημερώνεστε με email. Για τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω κατάθεσης γίνεται εξόφληση όλου του ποσού. Επίσης, είναι απαραίτητη η αναγραφή του ονοματεπώνυμου και του αριθμού παραγγελίας στα σχόλια του αποδεικτικού κατάθεσης. Μετά την κατάθεση των χρημάτων πρέπει να στείλετε με email την απόδειξη της τράπεζας. (E-mail: info@pothitos.com). Η διαδικασία έναρξης της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί εφόσον επιβεβαιωθεί η κατάθεση του αναφερόμενου ποσού στον λογαριασμό.

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον παρακάτω λογαριασμό: 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

Αριθμός λογαριασμού: 

IBAN: GR3401713870006387136489481 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Σ. ΠΟΘΗΤΟΣ 

Έξοδα Αποστολής και Αντικταβολής:  Για παραγγελίες άνω των 30€, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν. Για μικρότερες παραγγελίες τα έξοδα είναι 5€.

Χρόνος Παράδοσης: 

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με εταιρεία Courier συνήθως σε 2 με 6 εργάσιμες ημέρες. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να επεκταθεί και πέραν των 6 εργάσιμων ημερών. 

Κατά τις εορταστικές περιόδους (Χριστούγεννα, Πάσχα, λοιπές αργίες), λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας στο site και τις εταιρείες courier, ενδεχομένως να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις στο χρόνο παράδοσης. Ζητούμε την κατανόησή σας εκ των προτέρων και σας διαβεβαιώνουμε πως κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.